vineri, 6 noiembrie 2009

Întrebare întrebătoare

Atunci când nu îţi place cum eşti, dar altfel nu poţi fi, ce rămâne de făcut?

...


Aştept totuşi răspunsuri.

8 comentarii:

  1. doar sa incerci sa te accepti asa cum esti.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da...usor de zis, mult de munca pt realizat.
    Dar e un bun raspuns..:)

    RăspundețiȘtergere
  3. eu sincer nu am acelasi raspuns. nu ai cum sa nu poti fii altfel daca nu te simti bine in pielea ta. defapt..nu potii fii ceva ce nu vrei sa fii.
    De fiecare data cand am urat ce am fost, eu m-am grabit sa fac o schimbare. Asta nu inseamna neaparat ca sunt instabila...ci inseamna ca inca sunt in cautarea EULUI. nu crezi??

    RăspundețiȘtergere
  4. Interesanta abordare. Ideea e ca mereu suntem in cautarea unui Eu mai bun ,si ca facem schimbari atunci cand nu ne place cum suntem,dar in acelasi timp trebuie sa incercam sa si acceptam ce nu ne place,pentru ca altfel generam frustrari. Era o povestioara..nu mai tin bine minte..cu un mosh care il pune pe un printz sa se uite la 3 porti pe drumul lui si s-a uitat si a citit pe prima: Schimba lumea, pe a 2a: Schimba-i pe ceilalti, si pe a 3a: Schimba-te pe tine insuti. Apoi l-a pus sa parcurga drumul invers si abia atunci vazuse ca tot ce a incercat sa schimbe trebuia sa accepte intai ,fiindca pe spatele portilor scria : Accepta-te pe tine insuti, Accepta-i pe ceilalti si Accepta lumea. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai , ar trebui sa te gandesti , ca daca altfel nu poti fi , nu are nici un rost sa te consumi , trebuie sa te accepti asa cum esti ! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. E ceva ce nu-ti place la tine? Ai doua posibilitati: schimbi sau accepti. Ambele variante implica efort, iar uneori efortul de a accepta poate sa fie mai mare decat acela de a schimba.

    RăspundețiȘtergere
  7. Asa e. Dar constat ca pt mine,cel putin, e mai greu sa ma schimb..Deci,ramane ce ramane..:P SI oricum ideal ar fi sa accept, ca sa pot schimba. E o singura directie.

    RăspundețiȘtergere

Ce va fi să fie mâine,Mâine vom vedea:)